Fülesbagoly

Íme a Gorillaz új dala, ami a Kosokról szól

2020. április 09. - tothjutka

Új dalt és videóklipet mutatott be a Gorillaz. Az Aries című szerzemény a virtuális zenekar Song Machine című sorozatának harmadik darabja.

gorillaz_1.jpg

A Gorillaz januárban tette közzé a Desolé és a Momentary Bliss című dalait, amelyek a Song Machine elnevezésű sorozatuk első két része volt. A Blur frontembere, Damon Albarn és Jamie Hewlett  képregényrajzoló által alapított virtuális zenekar most nyilvánosságra hozta a sorozat harmadik részét, amely az Aries (Kos) címet viseli. A dalban basszusgitáron közreműködik Peter Hook, míg a producerként ismert Georgia dobol. A sajtóközleményben a gitárost, Noodle-t idézik, aki azt mondta: - „A Kos jegyűek nagyon türelmetlenek, erős bennük a verseny- és küzdőszellem csakúgy, mint a mitológiai vezetőjükben. Hallgassátok meg az Aries (Kos) című dalunkat!”

A Gorillaz a közelmúltban egy dokumentumfilmet is bemutatott Gorillaz: Reject False Icons  (Utasítsd el a hamis ikonokat) címmel, amelynek a premierje decemberben volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr915601376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása