Fülesbagoly

Hogyan éld túl a koronavírus időszakát?

2020. március 20. - Bagolyhír

A koronavírus miatt ezúttal egy rendhagyó News Flash adást készítettünk. Most nem híreket kommentáltak magyar zenészek, hanem erre a három kérdésre válaszoltak: Hogy vagy? Hogyan telnek a napjaid? Mit tanácsolsz másoknak az elkövetkezendő időszakra? Hét ismert zenész gondolatai.

yc_12.jpg

A videóból kiderül többek közt, hogy mit csinálnak a zenészek a négy fal közt. Harcsa Veronika a bejelentkezés idején épp rácponty sütéséhez készülődött, Czutor Zoli a napokban zenész, konyhás néni és tanító néni egy személyben, Giorgio meg bringát javít. A videóban elhangzik sok praktika, jótanács is a jövőre vonatkozóan. Lássuk a 12. részt!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2215538332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ervin2 2020.03.21. 18:48:21

A túlélésben, rengeteget segíthet, különösen az egyedülélőknek, a regények, versek, a zene, az előadó művészek. Mindenki ízlése szerint válogathat, hogy mi, vagy KI az,aki megfogja megérinti, ami segíthet ezekben a nem könnyű időkben, amit reményt adhat a bezártságban. Ha könnyűzene, akkor ajánlom, Máté P.-.S. Nagy I remekét, TABÁNI István egyedülállóan fegeteges előadásában, ami hallhatóan lépésről, lépésre elvarázsolta, extázisba hozta helyi közönséget. Nincs hablaty, technikai trükk fények villódzása, csak remek zene,, mély tartalom, és istenáldotta hang,egyszerűségében szuggesztív előadás! BRAVO. (Az ilyen dolgok segítenek, nem, hogy melyik celeb mit csinál, mivel keresia feltűnést. Tiszteleta kivételnek) "Mindig van REMÉNY, csak HINNI kell....www.youtube.com/watch?v=PNdOb4vwLw8
süti beállítások módosítása