Fülesbagoly

Széthajtották magukat egy frizbimeccsen a Carbonfools tagjai

2020. február 20. - Bagolyhír

Jelesre vizsgáztak jófejségből a The Carbonfools tagjai, ugyanis jópár hírességgel egyetemben az Óbudai Repülő Korong Sportegyesület felkérésére nekiálltak népszerűsíteni a frizbi sportágat. Ez abban nyilvánult meg, hogy egy sajtónyilvános meccset játszottak egy All Stars csapat tagjaiként a profi frizbisek ellen. Bár esélyük egy pillanatig sem volt a szoros meccsre, de láthatóan jól érezték magukat.

200219-172-kz.jpg

A történet ott kezdődik, hogy mi is az a frizbi? Oké, amit dobálsz a kutyádnak, meg stírölöd a csajokat a strandon, miközben hajigálnak valamit egymásnak, de nyilván nem a korongot figyeled. A frizbi valójában egy elég kemény csapatsport, rohadt sokat kell benne sprintelni, míg a saját zónádból az ellenfél zónájába passzolgatva eljuttatod a kerek tárgyat. A frizbinek van itthon bajnoksága is több korosztályban, meg nemzeti válogatottja, mi több, az U20-as csajok friss EB másodikok. Na, mindezt viszonylag kevesen tudják, ezért az Óbudai Repülő Korong Sportegyesület kihívott maga ellen egy All Stars csapatot, hogy együtt népszerűsítsék a sportágat. A 20 perces gálameccs tegnap volt a Siketek pályán, és az ismert emberek válogatottjában ott jeleskedett a Carbonfoolsból Fóris-Ferenczi Gábor énekes, Gulyás Barna gitáros és Hámori Benedek dobos. A srácok is, meg a teljes csapat széthajtotta magát, és bár 7:2-es cumi lett a vége, de nagy dolog, hogy egyáltalán pontokat szereztek. Az eseményről készült pár patent fotó, lessétek meg alább! (Fotók: Knap Zoltán)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3515483110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása