Fülesbagoly

Madonna a kezdés előtt 45 perccel mondta le a koncertjét

2020. január 20. - Bagolyhír

Madonna amerikai popsztár 45 perccel a kezdés előtt mondta le vasárnapi lisszaboni koncertjét egy korábbi sérülése miatt - írta a BBC hírportálja.

madonna2020.jpg

 "Sajnálattal közöljük, hogy Madonna nem tud fellépni ma este" - állt az e-mailben, amit 19.45-kor írtak a 20.30-kor kezdődő koncert előtt.
"Sajnálom, hogy le kellett mondanom a mai koncertet, de a testemre kellett hallgatnom és pihennem kellett" - írta a sztár az Instagramon.
Ez már a nyolcadik eset, hogy a 61 éves Madonna fellépést mond le a most folyó Madame X elnevezésű turnéján. Ezúttal nem szólt arról, milyen sérülés miatt mondja le a fellépését, de novemberben San Franciscóban azt mondta a közönségnek, hogy szalagszakadása van és "fáj a térde". Múlt héten a közösségi médiában közzétett videóján látható, hogy mindkét térdén elasztikus kötést visel.
"Így készül a fellépésre egy sérült Madame X. Nagyon óvatosan" - írta a videóhoz.
A turné jelenlegi szakasza január 12-én kezdődött a portugál Coliseu Dis Recreiosban, azon még jókedvűnek tűnt az énekesnő, de szombaton is fellépett - mondta el a BBC riporterének a stáb egyik tagja.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6615418494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2020.01.20. 22:07:42

jahhh...mindig-mindig speciális kaját zabált, occt ugyanúúúúúgy fájnak a térdei meg a szalagjai mint bármelyik öregecske nőnek a világon ! hahahahahaaaa.:O)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2020.01.21. 10:12:57

Doktor Kotász viszont előzetes bejelentés nélkül maradt távol Pelikán elvtárs miatta elmaradt kivégzéséről. Van ilyen... :)
süti beállítások módosítása