Fülesbagoly

Caro Emerald is lesz a Paloznaki Jazzpikniken

2019. december 12. - Bagolyhír

Három nevet is bejelentettek a Paloznaki Jazzpiknik szervezői a jövő évre. 2020. július 30. és augusztus 1. között fellép Caro Emerald, JP Cooper és az MF Robots is.

caro.jpg

Caro Emerald énekesnő idén már elvarázsolta a VeszprémFest közönségét izgalmas zenei világával, melyben a ballroom jazz, a tangó és a 90-es évek groovin' jazz-ze ötvöződik. Hazájában, Hollandiában Michael Jackson Thriller-eladási rekordját is megdöntötte első lemezével, ami 30 hétig vezette az eladási listát. Szerte Európa kedvelt énekesnő, összesen másfél millió eladott albumnál jár.

JP Cooper fülbemászó popslágereit hozza Paloznakra. Az angol énekes és dalszerző debütáló lemezének dalai a kiadás évében elérték a kétmilliárd letöltést. Azóta is sorra jön ki kislemezeivel.

Az MF Robots zenéje eklektikus és egyedi keveréke a funk, elektronikus, acid jazz, smooth soul és pop zenei stílusoknak. A formációt a 3 millió albumot eladó The Brand New Heavies alapítója, dalszerzője és zenei rendezője, Jan Kincaid valamint Dawn Joseph énekesnő alkotja. Utóbbi vokalistája volt Rod Stewartnak, Phil Collinsnak, Michael Bublénak, Craig Davidnek sőt még Rick Astley mellett is feltűnt a Paloznaki Jazzpikniken.

A Paloznaki Jazzpikniket immáron nyolcadszor rendezik meg a Balaton északi partján. A 3 napos rendezvényen 4 színpadon 30 produkció lép fel. további infók a hivatalos eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1515349086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása