2019. aug 17.

Sokan lesznek a különleges Leander 10 koncerten

írta: Bagolyhír
Sokan lesznek a különleges Leander 10 koncerten

Maratoni hosszúságú programmal, egy vadonatúj dal klippremierjével és sok-sok meglepetéssel köszöni meg Leander a rajongóknak a minden eddiginél nagyobb érdeklődést augusztus 19-én a Barba Negra Track-ben.

leander_2.jpg

Leander 2009. augusztus 19-én publikálta a Csak Te című dalát, videoklipjét. A ma már klasszikusnak számító nóta zenéjét és szövegét is Leander írta, és az összes hangszeren az ő játéka hallható.

A 10 éves jubileum alkalmából Leander elkészítette a Csak Te új változatát 2019-es hangzásban.

Az augusztus 19-én a Barba Negra Track-ben megrendezésre kerülő monstre koncert műsorát a rajongók szavazatai alapján állította össze Leander - olvasható a sajtóközleményükben. A 20 legnépszerűbb Leander / Leander Rising / Leander Kills dal mellett 10 különlegességgel is készülnek az Amigod és a Leander Kills tagjai, sőt egy dal erejéig Leander első zenekar a Babylon is színpadra lép. A különleges vendégek (Bodor Máté, Icarus, Peleskei Bence, Porkoláb Norbert, Szabó Gergely) egész sorát felvonultató koncerten több olyan dal is elhangzik majd, melyet még soha nem láthatott, hallhatott élőben a közönség, köztük a legutóbb publikált Kicsiny falum, mely a youtube népszerűségi listáján az előkelő 10. helyig jutott.

Ha mindez nem lenne elég, akkor a Boldogságvirág című vadonatúj Leander Kills dal videoklipjét is a koncerten mutatja be a zenekar. Amilyen különleges a jubileumi program, olyan felfokozott a közönség várakozása: már öt nappal a koncert előtt minden korábbi Leander rekordot megdöntött a jegyelővét, pedig sok felejthetetlen koncert fűződik Leander nevéhez a Leander Rising búcsúkoncerttől kezdve, a 2016-os Track-es koncerten át, ahol pankrációs ringet építettek a színpad elé, melyben a koncert előtt exkluzív bemutatót láthatott a nagyérdemű, majd a koncert során egy dalt a ringben adott elő Leander és  Icarus. Hasonlóan emlékezetes volt a tavalyi Budapest Park koncert, ahol pedig egy második színpadot épített a csapat, hogy az akkor legfrissebb dalukra, a Majd úgy sírsz értem-re különleges klipet forgasson a rajongók bevonásával.
A LEANDER 10 koncertre különleges merch termékekkel is készül a banda, hogy a rajongók hazavihessenek valamit a megismételhetetlen augusztus 19-i koncertről. A 18 órai kapunyitáskor Leander és zenésztársai közönségtalálkozót tartanak, hogy aki személyesen is szeretne találkozni velük vagy közös fotót készíteni, megtehesse ezt. Az augusztus 19-i LEANDER 10 koncert különleges vendége a Down For Whatever zenekar lesz.

Szólj hozzá