Fülesbagoly

Rendőröket alakít és zombikat lő szét a Kowalsky meg a Vega

2019. augusztus 15. - NagySzabolcs

Rendíthetetlen címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Kowalsky meg a Vega. A videót ezúttal is Indián rendezte, és most is elég nagyszabású klip született.

kowa_police.jpg

Kowalsky-ék ezúttal rendőr ruhába bújtak, és a történet szerint egy öngyilkos-jelölthöz igyekeznek egy 12 emeletes házban. Közben találkoznak szexualitással, politikával, démonokkal, így aztán van min elgondolkodni a videó megnézését követően. A történetben felbukkan Kálloy Molnár Péter színművész is, de tovább nem spoilerezek, lessétek meg alább!

Kowáék a héten jelentették be, hogy az augusztus 30-i Budapest Parkos koncertjük telt házas. Aki egy hasonló, nagyszabású koncerten akarja látni őket, február 15-én megteheti a Papp László Budapest Sportarénában. Addig meg elég sok helyen el lehet őket csípni Tiszavárkonytól kezdve, Orosházán és Sitkén át Nyíregyházáig bezárólag. Bővebb infóért csekkoljátok az oldalukat!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5415010888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása