Fülesbagoly

Kowalsky billentyűse és a Jamiroquai dobosa egy színpadon

2019. május 24. - Bagolyhír

Megalakulásának 10. évfordulóját ünnepli nagyszabású koncerttel, magyar és külföldi vendégzenészekkel a Random Trip zenekar a Budapest Parkban, június 6-án.

jamiroquai_001.jpg

Delov Jávor, a zenekar dobosa és művészeti vezetője az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában elmondta, hogy a Budapest Parkban a tabáni hangulatot megidézve egy kisszínpadon kezdik el a jubileumi koncertet, majd nemzetközi és magyar sztárfellépőkkel egészülnek ki az este folyamán.
"Csaknem 300 művésszel zenéltünk együtt már a 10 év során" - idézte fel a zenész. Hozzátette: igyekeznek egyre inkább odafigyelni arra is, hogy az ismert művészek mellett az improvizációt kedvelő fiatal, feltörekvő tehetségeket is bemutassák a közönségnek.
A júniusi koncerten sztárvendégként fellép mások mellett Derrick McKenzie, a Jamiroquai dobosa, Vula Malinga és Brendan Reilly, a Basement Jaxx két énekese, DTale, a Sigma énekese és kongása, a magyar előadók közül pedig közreműködik Sena az Irie Maffiából, Tátrai Tibor gitárművész, Vitáris Iván, az Ivan & The Parazol énekese vagy Szebényi Dániel, a Kowalsky meg a Vega és az Electric Shock billentyűse is. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7914855968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása