Fülesbagoly

Hallgasd meg a 30Y új lemezét a zenekar tagjaival!

2019. május 08. - Bagolyhír

Egy exkluzív estet tölthetnek el a rajongók a 30Y-nal május 19-én. A zenekar nemrégiben megjelent, Ki az akit még megölelnél című lemezét az együttes tagjaival lehet meghallgatni. Az albumról, annak dalairól Horváth Gergely műsorvezető beszélget a zenészekkel.

30y_foto_sinco.jpg

Március végén jelent meg a 30Y új nagylemeze, a Ki az akit még megölelnél. A rajongók azóta rongyosra hallgathatták a dalokat, de most egy alkalommal különleges módon is magukba szippanthatják a pécsi muzsikusok szerzeményeit. Május 19-én, bakeliten, profi hangtechnikai körülmények között hallgathatják meg az albumot a 30Y-nal, sőt, a dalokról és a lemezről a zenekar tagjai mesélnek is majd a helyszínen.

- Szeretünk zenét hallgatni együtt, és szeretünk beszélgetni együtt – mondja Beck Zoli, a 30Y frontembere. - A május 19-i Lemezjátszón mindkettőre remek alkalom nyílik majd, vendégül lát minket a nagyszerű Horváth Gergő és lesz nálunk egy minta-bakelit is. Azért ebből már biztosan mind kitaláltátok, hogy annyira szerettétek volna, hogy megjelenjen a lemez vinylen, hogy limitált példányszámban megrendeltük a gyártást. Mert olykor jó úgy zenét hallgatni, hogy nem játsszuk.

30y-event.jpgAz est a Lemezjátszó Extra programsorozat részeként kerül megrendezésre Budapesten, a Fehérvár úti a TEMI Fővárosi Művelődési Házában. 19 órakor kezdődik, és mindössze 250 rajongónak lesz lehetősége belépni. A rendezvény végén az együttes dedikál, lehet velük dumálni, fotózkodni, és még az új lemezük is megvehető lesz a helyszínen.

A Lemezjátszó Extra szervezésében idén hasonló módon az Ivan & the Parazol új albumát mutatták be, míg tavaly szeptemberben a Margaret Island III című lemezét hallgathatta meg a közönség az együttessel hat városban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3214814258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása