Fülesbagoly

5 különleges koncerttel ünnepel az 5 éves Margaret Island

2019. április 13. - Bagolyhír

Legszebb szívek, legszebb éjszakák elnevezéssel egy 5 állomásos különleges turnén vesz rész az 5 éves Margaret Island. A koncertek nemcsak a helyszínek miatt speciálisak - mind a világörökség részei -, hanem azért is, mert az összes fellépésre más felállással mennek, különféle hangszerelésű műsorokat adnak elő. 

margaret_island.jpg

Lássuk akkor, mikor és hol lehet látni az együttes a rendhagyó koncertek alkalmával!

Június 1. Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Egy vizuálisan és zeneileg is páratlan nyárindító koncertet ígér az együttes, egyedi látványvilággal és szimfonikus zenekari kísérettel kiegészülve. A fellépő vendégművészek között ott lesz Palya Bea is. További infó az eseményben.

Június 22. Aggteleki Cseppkőbarlang
A Baradla-barlangban lesz a koncert. A csapat egy áthangszerelt, akusztikus műsorral készül. Érdemes lesz majd jól felöltözni, mert a helyszínen télen-nyáron 12 fok van. További infó az eseményben.

Július 6. Pannonhalmi Bencés Főapátság
A koncert a Pannonhalmi Levendulanapok keretein belül lesz. Az együttes beharangozója szerint az igazi közönségkedvenc dalok és legfrissebb szerzemények négyfős felállásra áthangszerelt műsorrá állnak össze az est folyamán. A színpad a Pannonhalmi Apátság Gyógynövénykertjében található. További infó az eseményben.

Július 20. Szigligeti Vár
Mesés panoráma mellett ad egy igazi nyári naplementés koncertet a Margaret Island a Szigligeti Várban a ‘Zenés esték a Balaton várában’ koncertsorozat keretein belül. Egyedülálló helyszín, ahol a koncert közben megcsodálhatja a közönség a Badacsonyi- és a Szent György-hegy ölelte tájat. További infó az eseményben.

Augusztus 31. Tokaji Fesztiválkatlan
Szimfonikus koncerttel készül az egyik legszebb hazai táj, Tokaj amfiteátrumszerű színpadára, a Fesztiválkatlanba a Margaret Island zenekar. A Heuréka Pop Orchestra komolyzenészeivel kiegészült csapat egy nagyszabású koncerttel zárja a nyarat. További infó az eseményben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1514761712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása