Fülesbagoly

Amikor a punk buli találkozik a stand up comedy-vel

2019. március 24. - NagySzabolcs

A Fishing on Orfű kirakta a FISH! tavalyi koncertjét. Még így a fotelből is jól szórakoztunk, és aztán meg is emlékeztünk róla.

fish_foo.jpg

A Fishing on Orfűn évek óta rögzítik a koncerteket, és magyar viszonylatban tök jó képi világgal és hanggal tolják ki a YouTube-csatornájukra. Jó néhány felvételbe belenéztem már, és értelemszerűen onnan tudom lemérni, hogy valami jó, hogy leköt, magyarul nem nyomom ki pár perc vagy dal után a videót. Ilyen volt korábban a Tündérvese és a Bin-Jip koncertfelvétele, idén meg Szederé és a FISH!-é. Utóbbi szórakoztató igazán. Aki már járt a koncertjükön, tudja, hogy Kovács Krisztián frontembernek köszönhetően lényegében egy zenés stand up comedy. Egy FISH!-koncerten bármi megtörténhet, és a koncertfelvétel alapján a FOO tavalyi zárókoncertjén meg is történt. Saját dalból átváltás a Metallica One-jába, majd vissza, keverő körüli circle pit, trónok harcos csávó a doboknál szarrá üti a cájgot, hatalmas dumák ("rólunk nevezték el a fesztivált, még szép, hogy meghívnak"), azonnal ható punk slágerek (Sav, A huszonötödik óra, Ki van kivel, Mi vagyunk itt), színpadra felrepülő Kiss me!-feliratos alsóneműt felveszi a Motörhead pólós basszeros, és gyomrossal felérő beszólogatás ("se Punnany, se Halott Pénz, se Wellhello a fesztiválon? Van remény!"). Na ennyit a rizsáról, lentebb csekkoljátok a bulit, aztán nyomás egy FISH!-koncertre!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8914713031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása