Fülesbagoly

Palya Bea a leginspirálóbb női vállalkozó

2019. március 01. - Bagolyhír

A Professional Women’s Association és az elsősorban női vállalkozások fejlesztésével foglalkozó SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány megválasztotta 2018 legsikeresebb női vállalkozóját (vállalkozását), legsikeresebb női vezetőjét és leginspirálóbb női sikertörténetét. Utóbbi cím nyertese Palya Bea.

palya.jpg

A két szervezet felhívására összesen 40 pályázatot nyújtottak be a hölgyek. A  hét tagú zsűri a 2018. Leginspirálóbb sikertörténete díjat Palya Bea énekesnőnek adta.
- Írtam hát szabadon, arról, ami mozgatott: a generációs láncban lévő erőről, arról, mit hagytak ránk az őseink és lehet-e ezen változtatni, anyaviszonyról, apaviszonyról, pozitív és negatív testképről, flörtről, exekről, beavatódásról, szexualitásról, a szavak nélküli érzéki viszonyról, amely két szerelmest, vagy akár szülőt és gyermeket köt össze, írtam szülésről, születésről, életről és halálról, pártalálásról és válásról, találkozásról és elválásról - idézi az alapítvány sajtóanyaga az énekesnőt. - Ezek nemcsak női témák, ezek egyetemes, emberi témák, női nézőpontból megírva. Ennek a női nézőpontnak, ennek a testi élményektől átitatott dalszerzésnek nagyon is helye van. Nem a férfiak által írt dalok helyett – hanem melléjük. Az én munkám nem a vagy-ról szól, hanem az és-ről, férfi ÉS nő együttműködéséről szól, hiszek a két nem párbeszédében. (…) És minderre egy olyan vállalkozást építettem, amely tükrözi a fenti párbeszédet: a Palya Bea Produkcióban nők dolgoznak, a zenészeim pedig férfiak. Imádom ezt az egyensúlyt, ezeket a találkozásokat.
A többi díjazottról az alapítvány honlapján találtok infókat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9414662433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása