Fülesbagoly

Avril Lavigne Nicki Minaj-zsal bizonygatja, hogy nem buta szőke

2019. február 13. - tothjutka

Napokon belül megjelenő nagylemezéről új dalt mutatott be Avril Lavigne. A kanadai rockénekesnő váratlan fordulattal a világ egyik legsikeresebb női rappere, Nicki Minaj közreműködésével bizonygatja, hogy ő bizony nem buta szőke.

avril-nicki-david-needleman.jpg

Hosszú éveket hagyott ki a Lyme-kór és a betegségből való felépülése miatt Avril Lavigne, de a kanadai énekesnő szerencsére már jól van, és február 15-én, pénteken új nagylemezzel jelentkezik. A Head Above Water című albumról most egy újabb dalt mutatott be, amelynek Dumb Blonde (Buta szőke) a címe. A szerzeményben a hip-hop szcéna egyik legsikeresebb női előadója, Nicki Minaj közreműködik, aki február 25-én Budapesten ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

A kritikusok szerint az új dallal Avril Lavigne célja egyértelműen az, hogy ne csak visszatérjen, de megújítsa és meg is erősítse a helyzetét a jelenlegi, modern könnyűzenei színtéren, illetve eltávolodjon attól az imázstól, ami a pályafutása elején tévesen alakult ki róla a „S8er boi” vagy a „Complicated” című slágerei alapján.  Újra be akarja bizonyítani, hogy nem egy buta szőke vagy egy üres Barbie baba, és a külsőségek helyett inkább arra akarja irányítani a figyelmet, hogy többszörös arany- és platinalemezes dalszerző-előadóművész. Az új dalhoz a kanadai rockénekesnő a jelenlegi hip-hop és rap koronázatlan királynője, Nicki Minaj személyében találta meg a megfelelő alkotótársat. Nicki Minaj a dal vége felé tűnik fel egy vagány rapbetéttel.  A két nő egyesítette az erejét és bebizonyította, hogy létezik a girl power: Avril Lavigne a Twitteren azt írta, hogy egy álom vált valóra a közös munkával, Nicki Minaj pedig arról posztolt, hogy mennyire tehetségesnek tartja kolléganőjét és mennyire imádja a dalait.

A Dumb Blonde szövegvideóját megosztották a közösségi médiában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1714625592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Béla61 2019.02.15. 13:50:04

A nagyseggű fekete bula kicsoda? Nem túl esztétikus. Sőt.
süti beállítások módosítása