Fülesbagoly

Lassan megsüketül a Black Eyed Peas tagja

2019. január 28. - tothjutka

A Black Eyed Peas zenekar alapítótagja, will.i.am krónikus fülzúgással küzd, és orvosai szerint fokozatosan elveszíti a hallását. A zenész egy interjúban őszintén beszélt egyéb egészségügyi problémáiról, és arról is, hogy az Instagram nem ismerte fel, ezért letiltotta az új klipjüket. 

will-i-am.jpg

A Black Eyed Peas alapítótagja, a The Voice tehetségkutató verseny egyik zsűritagja, will.i.am a Sunday Times Magazine-nek adott interjújában osztotta meg az olvasókkal, mennyire elszomorítja, hogy tartós fülzúgás (tinnitus) nehezíti meg az életét. A diagnózis szerint a végén nagy valószínűséggel teljesen el fogja veszíteni a hallását.

-  „Most 42 éves vagyok. Amikor elmentem az orvoshoz egy hallástesztre, azt mondta, hogy a fülem olyan állapotban van, mint egy nálam jóval idősebb emberé. Korábban már 2007-ben és 2013-ban is megcsinálták a teszteket, és azóta jelentősen romlott a hallásom”- mondta a zenész.

will.i.am az interjúban arról is beszélt, hogy gyerekkorában figyelemzavarral is diagnosztizálták az orvosok, de a szülei úgy döntöttek, hogy nem vágnak bele a gyógyszeres kezelésbe, amely az állapota mellékhatásain segített volna. Erről csak a közelmúltban beszélt az édesanyja a zenésznek, aki manapság is érzi a figyelemzavara hatásait a mindennapi életében. -„ Még mindig ku….ára pörgök, és eközben körülöttem mindenki más csigalassú”- viccelődött.

A jelek szerint will.i.am annyira gyorsan pörög, hogy még a közösségi média sem tudja követni…..A zenész pár napja posztolta a Black Eyed Peas legújabb klipjét az Instagramra, de a tartalmat eltávolították, mert az Instagram adminisztrátorai nem ismerték fel a világsztárt. A zenész kérdésére azt a választ küldték, hogy „nem rendelkezik a dal jogaival, mert nem tagja a Black Eyed Peas zenekarnak”. will.i.am a sztorit kitette a Twitterre, és hozzátette: - „A helyükben most nagyon szégyellném magam....Úgy tűnik, hogy még a legnagyobb technológiai cégeknek is akadnak technológiai jellegű problémái”.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr714593880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2019.01.30. 20:10:32

Majd úgy írja a zenéit, mint Beethoven. :)
süti beállítások módosítása