Fülesbagoly

A Volt Fesztiválon is lesz Subscribe

2019. január 15. - Bagolyhír

A hosszas pihenő után visszatérő Subscribe-ról azt már tudjuk, hogy május 11-én a Parkban térnek vissza, ám most azt is hírül adták, hogy a Volt Fesztiválon is fellépnek. Elég titokzatosan fogalmaznak, hogy még mi minden várható tőlük, alább idézzük. Egy vadiúj nagylemez lenne a legtöbb, mi adható.

subi_volt.jpg

Szóval ezt posztolták az imént:

"Új időszámítás kezdődik a Subscribe életében! Határtalan örömmel jelentjük be, hogy eddig a pontig bírtuk a zenekar nélkül. A korábban már bejelentett május 11-i Budapest Parkos bulin kívül, először június 26-án a VOLT Fesztiválon lépünk fel, később pedig folyamatosan csepegtetjük majd az újabb dátumokat és a további infókat is. Nagy meglepetésekkel is készülünk, olyasmikkel, amikre talán még ti sem számítotok. Tele vagyunk ötletekkel és energiával, alig várjuk, hogy nektek is megmutathassuk és átadhassunk belőle!"

Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7714563578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása