Fülesbagoly

Készül az új Slipknot album

2019. január 01. - tothjutka

A tervek szerint nyárra elkészül a Slipknot új lemeze. A munka jól haladhat, mert Corey Taylor frontember már egy Insta-fotót is posztolt „az új arcáról”, vagyis a maszkjáról.

slipknot_2018.jpg

A Slipknot életében már hagyomány, hogy minden új lemezhez új maszkokkal készülnek a zenészek. Ez most is így lesz, hiszen Corey Taylor frontember pár napja az Instagramra tett ki egy fotót azzal a szöveggel, hogy „Soon. #newface (Vagyis hamarosan. #újarc) Bár túl sok részletet nem lehet kivenni, a kép így is több mint 66 000 lájkot és rengeteg hozzászólást kapott a rajongóktól.

Egy korábbi interjúban a zenész elmondta, hogy a tervek szerint az új év első felét a stúdióban fogják tölteni, hogy felvegyék és keverják az új lemez hátralévő részét. Aztán még elkészülnek az új színpadi maszkok, jelmezek és egyebek, majd a banda 2019 nyarán turnéra indul, és az új lemez is akkor jelenik meg.

A Slipknot az All Out Life című egy új dalt már nyilvánosságra hozta, mégpedig meglepetés- és stílszerűen Halloween napján.

Corey Taylor azt is elárulta, hogy sokkal több dalt írtak, mint amennyi egy lemezhez kellene, ezért fontolgatják, hogy egy kiegészítő albumot is megjelentetnek azokkal a dalokkal, amelyek lemaradnak. – „húsz dal demóját vettük fel és mindegyik nagyon, nagyon jó lett. Most arról beszélgetünk, hogyan találjuk meg a módját, hogy mindenki meghallgathassa az összeset. Arra jutottunk, hogy összeállítunk egy lemezt, aztán később valamilyen formában megtaláljuk a módját, hogy a többit is nyilvánosságra hozzuk”.

A Slipknot már bejelentette a jövő évi, európai turnéja helyszíneit és dátumait. Az amerikai banda június 26-án a soproni VOLT Fesztivál nyitónapján lép fel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7414526374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása