Fülesbagoly

Ez az év a Ruby Harlemé

2018. december 17. - Bagolyhír

Elég komolyan felpörögtek az események 2018-ban a Ruby Harlem háza táján. Megnyerték Budapesten a Fülesbagoly Tehetségkutatót, ezzel bejutottak az Öröm a Zene döntőjébe, az NKA Hangfoglaló Program támogatását is elnyerték, végül A Dal 2019-es versenyébe is bekerültek.

ruby_1.jpg

A Ruby Harlem zenéje egyfajta ötvözete az amerikai soul, neo soul, r&b, gospel muzsikáknak. A 8 tagú csapat kiváló muzsikusokból tevődik össze, élükön pedig egy ízig-vérig frontnő, Iván Szandra áll, aki a bostoni Berklee College of Music zenei egyetemen tanult. Na, ez a kiváló egylet egy borzasztó erős mezőnyben megnyerte idén Budapesten a Fülesbagoly Tehetségkutatót. Ezzel bejutott az Öröm a Zene tehetségkutató rendszer nagydöntőjébe a Budapest Music Expóra. Ősszel bekerültek abba a 20 zenekarból álló társaságba, akiket a NKA Hanfoglaló Programja 2-2 millió forinttal támogat, mint induló zenekart. Végül hab a tortán, hogy Forró című dalukkal bejutottak A Dal top 30-as előadói közé. Szóval igen, 2018 a Ruby Harlem éve volt, és ki tudja, mit hoz 2019? Kiderül, de addig is csekkoljátok az eurovíziós daluk lyrics videóját!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7514496104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása