2018. dec 05.

Dalszerző klubot indít Müller Péter Sziámi

írta: Bagolyhír
Dalszerző klubot indít Müller Péter Sziámi

Dalszerző klubot indít Müller Péter Sziámi csütörtökön a belvárosi Király utcai NyolcTíz Klubban. A havi rendszerességgel jelentkező műhely klubesteken dalszerzők, költők, előadók mutatják be szerzeményeiket.

sziami_foto_sekovicsgaspar_2_2.jpg

Müller Péter Sziámi és vendégei azt firtatják, mitől annyira hatékony a dal műfaja, miért érint és mozgat meg mindenkit - szerepel a szervezők által az MTI-hez eljuttatott ajánlóban. Mint írták, a fellépők szokatlan megszólalásban, nem feltétlenül konformista hangvételben és hangszerelésben adják elő már létező, feldolgozásra érdemes műveiket. A klubest egyfajta tehetségkutató: "szabad a mikrofon" alapon pódiumra léphetnek új tehetségek saját friss termésükkel.
A házigazda dalszerző, énekes közreműködésével a résztvevők közösen tanulmányoznak egy-egy sikeres hazai, illetve külföldi slágert is, valamint minden esten létrehoznak egy városi népdalt a meghívott vendégekkel és a közönséggel együtt. A Dalszerző klub az egykori sikeres Songwriter's Klub folytatása, utóbbi szintén Müller Péter Sziámi nevéhez fűződött. (MTI / Fotó: Sekovics Gáspár

Szólj hozzá

Hírek Müller Péter Sziámi