2018. nov 01.

Matinékoncertet adott a Red Hot Chili Peppers

írta: tothjutka
Matinékoncertet adott a Red Hot Chili Peppers

Chad Smith dobos gyerekeinek iskolájában adott délelőtti matinékoncertet Halloween-jelmezben a Red Hot Chili Peppers.

rhcphalloween.jpg

Alaposan meglepődtek a kaliforniai Calabasas Viewpoint Iskolájának diákjai, amikor a Halloween alkalmából rendezett iskolai Great Pumpkin Day keretében váratlanul felbukkant és délelőtti meglepetéskoncertet tartott a Red Hot Chili Peppers. A Viewpoint Shool egyébként óvodától 12.osztályig fogad tanulókat.

A Halloween-matinéfellépésre a zenekar tagjai is jelmezekbe bújtak: Anthony Kiedis iskolásfiúnak öltözött, amit egy maszkkal egészített ki, Flea csontvázjelmezt öltött, Josh Klinghoffer zöld parókában, öltönyben és napszemüvegben állt a színpadra, míg Chad Smith a pápai viseletet egészítette ki egy Guy Fawkes-maszkkal.

A banda a 2002-ben megjelent „Can’t Stop” című világslágerét adta elő a By The Way című lemezről, amit a jelek szerint nemcsak a gyerekek, hanem a zenekari tagok is nagyon élveztek. Chad Smith a közösségi oldalára ezt írta: - „ Na, ki zúz reggel 9.30-kor a gyerekeim sulijában? Hát mi!”

A Red Hot Chili Peppers egy hónapja dolgozta fel Jimi Hendrix klasszikusát, a Purple Haze című dalt a Silverlake Zenei Konzervatórium jótékonysági eseményére.

Anthony Kiedis a közelmúltban a New York Postnak nyilatkozott, és elárulta, hogy a zenekar már dolgozik a következő lemezén. Legutóbbi stúdióalbumuk, a Getaway 2016-ban jelent meg. 

Szólj hozzá

Red Hot Chili Peppers Hírek