2018. okt 19.

Lefújták Radics Gigi arénás koncertjét

írta: Bagolyhír
Lefújták Radics Gigi arénás koncertjét

Egy titokzatos balesetre hivatkozva lemondták Radics Gigii Koncertshow elnevezésű buliját, ami november 10-én lett volna a Papp László Budapest Sportarénában. Néhány dolog azért nem tiszta a lemondott fellépés kapcsán.

radics.jpg

Radics Gigi egy Facebook-posztban közölte a hírt, amit alább idézünk:

Most kaptam a rossz hírt, hogy sajnálatos módon a fél éve gyakorló amerikai zenekaromnak le kell mondani a novemberi koncertshow-n való közös zenélést. Nagyon szomorú vagyok, mert rengeteg rajongóm várta már a koncertet velem együtt, de az talán még jobban megérint, hogy egy szomorú esemény, egy baleset szólt közbe, ahol több zenekari tag könnyebben megsérült külföldön. Szerencsére mindenki jól van, de ez kihat a próbákra is, így a koncertet mindenképpen halasztani kell. Megígérem, hogy nem marad el semmiképpen, be fogjuk pótolni, az új dátumról hamarosan értesítünk benneteket a facebookon és az instagramon keresztül. Akik már korábban megváltották a jegyüket novemberre, ők mindenképpen visszakapják a jegyek árát és őket szeretném valamivel kárpótolni is később, még gondolkodom, mi lenne a legjobb.

A közlemény nem tért ki arra, hogy pontosan kik, hol, mikor és hogyan sérültek meg. Ha könnyebben sérültek, akkor miért nem tudják vállalni a bulit? A Koncertshow-ig van még 3 hét, vajon megpróbálták-e kiváló magyar session-zenészekkel pótolni a sérült muzsikusokat? Ha be fogják pótolni a Danubius Music által szervezett bulit, akkor miért csak a jegy visszaváltása opció? Legutóbb 4 hete írtunk a koncertről, akkor - az azóta törölt - Facebook-eseményben 70 ember jelezte, hogy ott lesz, és 295-en érdeklődnek iránta. A Wikipédia szerint a Papp László Budapest Sportaréna befogadóképessége 12 500 fő.

Szólj hozzá

Hírek Radics Gigi