2018. okt 10.

Sheryl Crow szerint értelmetlen nagylemezt kiadni

írta: tothjutka
Sheryl Crow szerint értelmetlen nagylemezt kiadni

Utolsó stúdióalbumán dolgozik Sheryl Crow. Az amerikai énekesnő az összes dalt maga írja, de szinte minden szerzeményben más művészekkel működik együtt, például a The Rolling Stones és a The Eagles tagjaival. 

crow.jpg

Nem készít többé lemezeket Sheryl Crow, mert már nem látja értelmét. Az énekesnő egy interjúban elmondta: - „A nagylemez – mint művészeti formátum – túlhaladta a korát, haldokló műfaj. Az embereket manapság a single-formátum érdekli. Ezért úgy döntöttem, hogy csinálok még egy stúdióalbumot, ami 2019-ben jelenik meg, de ez lesz az utolsó, teljes nagylemezem. Utána már csak dalokat fogok megjelentetni, és azokat is csak akkor, ha valóban aktuálisak és érdemesek lesznek az azonnali közlésre”.

A készülő utolsó lemezről az énekesnő elárulta, hogy valamennyi dalt ő írja, és néhányat már rögzített is olyan művészekkel, „akiket nagyon szeretek, akik formálták a zene múltját, jelenét és jövőjét,  és akik örökké a hőseim lesznek”. A közreműködők között lesz Stevie Nicks  (Fleetwood Mac), Keith Richards (The Rolling Stones), Joe Walsh és Don Henley (The Eagles) vagy a 2003-ban elhunyt Johnny Cash.

A készülő lemez előfutáraként Sheryl Crow már közzétette egy új dal szövegvideóját. A Wouldn’t Wanna Be Like You című dalt Annie Clark (művésznevén St. Vincent) közreműködésével rögzítette a kilencszeres Grammy-díjas Sheryl Crow. 

Szólj hozzá

Hírek Sheryl Crow