Fülesbagoly

Ed Sheeran szerenádozott Bruno Marsnak

2018. október 10. - tothjutka

Bruno Mars hétfőn ünnepelte a 33. születésnapját, és a jeles alkalomból jó barátja, Ed Sheeran szerenáddal lepte meg. A színfalak mögötti ünneplésről persze videó készült.

bruno.jpg

Bruno Mars a 33. születésnapján a Tennessee állambeli Nashville-ben lépett fel. Koncertje után, a színfalak mögött egy torta és Ed Sheeran várta, aki a múlt hétvégén szintén a városban lépett fel, a Nissan Stadionban. A brit előadóművész szokásos akusztikus gitárjával érkezett és kis szerenáddal lepte meg amerikai zenészbarátját. A meglepetésről készült rövid videón Bruno Mars napszemüvegben, Versace dzsekiben és egy aranyszínű születésnapi sapkában ül az asztalnál, és késsel-villával falatozik a tortájából a Nashville-i Bridgestone Arena egyik különtermében, amit a munkatársai teleaggattak születésnapi dekorációval: vannak aranyszínű léggömbök, szülinapi papírsapkák, sütemények és egy tábla, amelyen kézzel írt jókívánságok olvashatóak a zenésznek.

A „Happy birthday to you” című dalban Ed Sheeran a „Boldog szülinapot, kedves Bruno” sort arra cserélte ki, hogy „Boldog szülinapot, kétszeres Super Bowl-fellépő Bruno!” A dal végén az ünnepelt késével megkocogtatja a poharát, és – mint egy király az udvari muzsikusának – odaszól Ed Sheerannek, hogy „Újra!”.

Bruno Mars a jelek szerint nagyon örült a szerenádnak, hiszen a közösségi médiaoldalán azt írta: „ Akkor lehetsz biztos benne, hogy fenn vagy a csúcson és megcsináltad, ha már Ed Sheerant tudod felbérelni arra, hogy ő énekelje el neked a Happy birthday-t”. A bejegyzést az #ExtraForever!  és a #HappyBrunoMarsDay!" hashtagekkel, valamint alkoholos emojikkal egészítette ki.

Ed Sheeran augusztusban az Entertainment Tonightnak azt nyilatkozta, hogy jó barátok és még a közös munka sem kizárt. „ Pár napja Bruno Mars-szal stúdióztam, akivel nagyon jól ismerjük egymást és sokat lógunk együtt”- fogalmazott akkor Ed Sheeran.

Mindkét világsztár tavaly óta folyamatosan koncertezik és mindkettejüket jelölték az idei American Music Awards-díjra az „Az év turnéja” kategóriában. Az elismerést végül Taylor Swift vihette haza a keddi gáláról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6714294707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása