2018. okt 09.

Nem szól mindenféle dolgokról a Kaukázus új lemeze

írta: Bagolyhír
Nem szól mindenféle dolgokról a Kaukázus új lemeze

KpOp címmel, 15 új dalt tartalmazó új lemezt jelentet meg a Kaukázus. Az együttes frontembere, Kardos-Horváth János új tagokkal készítette az anyagot, ezért a Magashegyi Underground muzsikusait senki se keresse lemezen, koncerteken.

kaukazus.jpg

A KpOp című lemezanyag mindenféle dolgokról nem, viszont a nagy idomulástól kellemesebbé tetsző emlékekről, érzelmi hajlékonyságról, nem várt világi bulvárosodásról, az utolsó űrhajó kilövéséről és természetesen rólunk szól. olvasható a zenekar Facebook oldalán. - A frontember új tagokat kért fel ezen remélhetőleg izgalmas közeljövőre. Minden dalhoz speckó szövegvideók tartoznak, segítenek rávilágítani, hogy a látszólagos összefüggéstelen dolgok milyen meglepően kötődnek, gyakorolnak hatást egymásra és ránk a főszereplő emberekre.

A Kaukázus "K.U.S."című lemeze 2014-ben jelent meg, mellyel két évig koncertezett az alter rockot játszó banda országszerte. A "Szalai Éva", a "Tartós béke" és a "Teszkó" után "Hatból a három" és a "Mindenki" dalokat is játszották a rádiók. 2016-ban volt az utolsó nyilvános koncert.

A lemeznek négy bemutató koncertje lesz decemberben: 15-én Pécsen, 22-én Baján, 26-án Budapesten és 28-án Debrecenben.

Szólj hozzá

Hírek Kaukázus