2018. sze 21.

Lenny Kravitz fogkrémet dobott a piacra

írta: tothjutka
Lenny Kravitz fogkrémet dobott a piacra

Belevágott a fogkrém-bizniszbe Lenny Kravitz. A rockzenész és egy üzletember-orvos testvérpár, Cody és Julian Levine együtt dobták piacra a Twice nevű fogkrémet, amelynek az eladásából származó pénz egy részét jótékony célra fordítják.

lenny_k.jpg

Lenny Kravitz és a Levine-fivérek 2016-ban ismerkedtek össze, amikor részt vettek a GLO Good Foundation nevű szervezet és a rocksztár saját jótékonysági alapítványa, a Let Love Rule Foundation közös önkéntes programjában. A Bahamákhoz tartozó Eleuthera szigetén – ahol egyébként Lenny Kravitz is él és alkot - felállítottak egy ingyenes fogászati klinikát, ahol orvosok és ápolók várták az ott élő gyerekeket és felnőtteket vizsgálatokkal, fogászati kezelésekkel és szájhigiéniai tanácsadással.

Az utazás közben született meg a Twice (Kétszer) nevű fogrém ötlete, amelyet – mint a neve is jelzi – napi kétszeri fogmosásra ajánlanak, az eladások után pedig tubusonként 10 centet ajánlanak fel a GLO Good Foundation javára, hogy a szervezet folytathassa a hátrányos helyzetű, elmaradott térségek fogászati és szájhigiéniai fejlesztését.

-„Azoknak a termékeknek, amelyek a szép mosolyért születtek meg, az is a feladatuk, hogy mosolyt csaljanak az arcokra” – mondta Cody Levine üzletember, a Twice egyik alapítója. – „Azon vagyunk, hogy ehhez a lehető legjobb fogkrémet alkossuk meg, amit az emberek minden reggel és este imádnak használni”. Testvére, az orvosként dolgozó Julian hozzátette: - „Egy szép mosolynál csak az lehet jobb, ha valaki más arcára tudunk mosolyt csalni”.

- „Egy olyan egyszerű tevékenységet, mint a fogmosás, nagyon könnyen magától értetődőnek lehet venni, de míg nekünk egy fogkrém megvásárlása teljesen természetes, addig a világon több millió embernek luxuskategória”- fogalmazott Lenny Kravitz. A rockzenész hozzátette: - „Eleuthera az otthonom, ezért az ott élők és ez az ügy nagyon közel áll a szívemhez. Semmi mást nem akarok jobban, csak hogy boldognak, egészségesnek és mosolygósnak lássam az itteni embereket. Ez az oka annak, hogy belevágtam a Twice megvalósításába, hogy ezzel is segíthessem ennek a nagyon fontos missziónak a növekedését”.  

Szólj hozzá

Hírek Lenny Kravitz