2018. sze 15.

Nem koncertezik, de új dalokat rögzít a Mötley Crüe

írta: Leirer Tímea
Nem koncertezik, de új dalokat rögzít a Mötley Crüe

Bár ígéretét betartva soha többé nem áll koncertszínpadra, viszont stúdióba vonul és új dalokat vesz fel a Mötley Crüe zenekar. A hírt a csapat énekese, Vince Neil jelentette be a twitteren, de később Tommy Le instagram oldalára is kikerült egy videó.

crue.jpg

Vince Neil szeptember 13-án, csütörtökön posztolta a közösségi oldalra, hogy nagyon jó hírei vannak. „Itt állok a stúdió előtt és néhány hét múlva visszajövünk a fiúkkal, hogy négy vadonatúj Mötley Crüe számot rögzítsünk! Rock On! ” – tweetelte az énekes. Azt is hozzátette, senki „ne aggódjon”, nem fognak többet színpadra állni vagy turnézni, de ideje, hogy végre újra zenéljenek egy kicsit együtt, hiszen a zenekar sosem oszlott fel. „Nem mondtunk olyat, hogy nem fogunk többet közös dalokat készíteni. Hát most ennek jött el az ideje.” – tette közzé Vince Neil.

Persze nem csak az énekes, hanem a zenekar többi tagja is rendkívül lelkes az új dalok kapcsán. Tommy Lee dobos és Nikki Sixx basszusgitáros az instagramra töltött fel egy rövid videót, amelyen a hírhedt zenész dobszólóját hallhatjuk. A nem túl szofisztikált stílusáról híres Tommy Lee csak annyit fűzött hozzá, „Ezt a szart csináljuk most nektek. Vadonatúj!”.

A Mötley Crüe három évvel ezelőtt jelentette be akkori turnéja végén, hogy befejezik, elköszönnek a közönségtől és többé nem állnak színpadra. A rajongók most epekedve várják, hogy legalább néhány stúdiófelvételen újra hallhassák kedvenceiket.

Szólj hozzá

Hírek Mötley Crüe