Fülesbagoly

Újévi koncert és új nagylemez jövőre a Tankcsapdától

2018. augusztus 15. - Bagolyhír

A TV2 reggeli műsorában vendégeskedett a Tankcsapda, egészen pontosan Lukács Laci és Fejes Tomi, és pár apró érdekes hírt is elárultak a zenekar közel- és távoli jövőjéről.

tcsmotor.jpg

A jelenleg is 4 napos motorostúrán résztvevő zenészek elmondták, hogy az őszi frankfurti és müncheni koncertjük helyszínére is két keréken érkeznek. Mi több, a német túráról útifilmet készítenek, amit majd jól megmutatnak. 

Lukács Laci az interjú során elárulta, hogy a teljes 2019-es évet a 30 éves jubileumra építik. Az ünneplést Újév napján kezdik, ugyanis lesz egy koncertjük január elsején. Arra viszont nem tértek ki, hogy hol lesz a buli. A Tankcsapda jövőre egy új stúdiólemezt is kiad.

A zenekar következő nagy dobása augusztus 19-én lesz, amikor az állami ünnepség részeként ingyenes koncertet adnak a Szent Gellért szobor lábánál. Fejes Tomi a fellépésről elárulta, hogy a Lukács50 turnéval ellentétben itt nem kronológiai sorrendben játszanak dalokat, hanem a legnagyobb slágereket fogják előadni. Előttük az AWS és a Zanzibar lép színpadra.

Az interjú teljes egészében itt nézhető meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5514182727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása