Fülesbagoly

Pásztor Sámuel remixelte a Fangler's dalát

2018. július 18. - Bagolyhír

Megjelent a Fangler's legújabb kislemezének szöveges videója valamint egy rádióbarát remix Sam Small, alias Pásztor Sámuel (Anna and the Barbies) újraértelmezésében. Élőben legközelebb Rúzsa Magdi vendégeként láthatóak a Budapest Parkban.

fanglers.jpg

K. Fangler Péter, a zenekar énekese a következőket mondta a lemez címadójáról, és a videó forgatásáról a sajtóanyagukban: 
- Magát a dalt sokféleképp lehet értelmezni. Számunkra a Tisztul egy fontos pillanata a lemeznek, sokat pofozgattunk és rugóztunk rajta szövegileg. A korong címadó dalaként némi "súly nehezedik rá", de emellett azért nem egy rock ballada. Mikor a szöveget megkaptuk Simitől - Pásztor Sámuel, az Anna and the Barbies gitárosa  - rögtön összeállt a kép, és tudtuk, hogy ez a szöveg nem csak párkapcsolati oldalról közelít. Itt jött be a képbe az a gondolat, hogy ez a Fangler's első lemeze, amit két év alatt készült dalokból válogattunk össze. Így tehát A Tisztul nem csak egy dal. A Tisztul egy folyamat is, ami létre hozta ezt a zenekart és összehozta azt az anyagot, amivel elindulunk és megpróbáljuk beírni a nevünket, ahova csak tudjuk. Mivel régóta szeretnénk egy szövegvideót, amit mi forgatunk, és van benne valamilyen csavar, adta magát, hogy ehhez a dalhoz készítsünk egyet. Bandi, a basszusgitárosunk drónőrült, ezért kézenfekvő volt, hogy valami ilyesmi megoldás születik majd. Mivel a lehető legkevesebb utómunkával szerettük volna megcsinálni a videót, úgy gondoltuk, hogy egy olyan helyen, ahol ez senkit nem zavar, krétaspray-vel felírjuk a betonra a szöveget. A helyszínre csak robogóval és biciklivel lehetett eljutni, ezért ott jött az ötlet, hogy vegyük fel így, aztán majd belassítjuk a felvételt. Ahogy a Még egyszer klipjénél, itt is egy snittben gondolkoztunk végig, de végül Marsa Norbert barátunk segítségével vágtuk véglegesre az anyagot. 

A dalhoz Sam Small készített remixet. A zenekar következő koncertje a Budapest Parkban lesz Ruzsa Magdni vendégeként, július 28-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1614119373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása