2018. júl 17.

Fordított szülinapot tart a Punnany Massif

írta: Bagolyhír
Fordított szülinapot tart a Punnany Massif

15. születésnapját és 21. parkos koncertjét ünnepli a rekorder Punnany Massif július 21-én a Budapest Parkban. A jubileumi bulira extra produkciókkal, meglepetés vendégekkel és karneváli hangulattal készülnek.

punnany.jpg

A fennállásának tizenötödik évét igazán méltóképp ünnepli hazánk egyik legnépszerűbb formációja, a Punnany Massif. Májusban új lemezüket, a PMXV-t mutatták be a Budapest Parkban – az album egyébként egy ízig-vérig bestof a 15 legpunnanybb dallal, egy kivételes zenekar összes nagy mérföldkövét érintve. De természetesen ezzel nincs vége a tizenötödik szüliévnek – a banda ezúttal egy igazán kivételes születésnapi mulatságba invitálja rajongóit. Igazi, hamisítatlan karneváli hangulattal készülnek, amiben szamba-táncosok, rengeteg ütős, és persze meglepetés sztárvendégek lesznek segítségükre. Ez egy fordított szülinap, ahová nem kell ajándékot hoznod, sőt – az első ezer vendég hiperkúl meglepetést is kap! Az est folyamán fellép még a szintén 15 éves Pannonia Allstars Ska Orchestra.

A Punnany Massif tehát eddig soha nem látott színes kavalkáddal készül, hogy a szülinap mellett méltóképp ünnepelhessék 21-én huszonegyedik parkos bulijukat. Ezzel pedig igazi rekorderek, hiszen azon kivételes csapatok közé tartoznak, akik szezononként legalább három koncerttel szórakoztatnak a Budapest Parkban, és ezzel összességében a legtöbb embert mozgatják meg hosszú évek óta Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó koncerthelyszínén.

Szólj hozzá

Hírek Pannonia Allstars Ska Orchestra