2018. júl 10.

Film készült a budapesti hip-hop életről

írta: Bagolyhír
Film készült a budapesti hip-hop életről

A tavalyi, nagysikerű hard core/punk dokumentumfilmje után a fővárosi hip-hop életről is forgatott a BP Underground. A július 31-i premier után több helyen is látható lesz majd az alkotás.

ac.jpg

A Koltay Anna - Turán Eszter rendezőpáros részéről a film egy újabb tisztelgés a város egy másik szubkultúrája előtt. A budapesti underground hip hop közeget bemutató alkotás már a sorozat második darabja. A film a szcéna meghatározó figuráin keresztül kalauzolja el a nézőt a hip hop közeg kialakulásától a legjobb előadókon át a közvetített üzenettől és az ikonikus lemezbolttól a kultikus klubokig, a ’90-es és 2000-es évekre fókuszálva.

A premier július 31-én lesz a Toldi Moziban, s bár zártkörű, de sorsolás útján 50 szerencsés érdeklődő be tud jutni az vetítésre. Ennek mikéntjéről hamarosan infóval szolgálnak a szervezők, érdemes követni a Facebook-eseményt. Nyáron már több helyen látható lesz a film, erről is hamarosan közölnek részleteket. Addig is alább egy kedvcsináló videó, meg ha még nem tetted, olvasd el Annával készített interjúnkat!

BP Underground - Hip Hop - TEASER from Moviebar Films on Vimeo.

 

Szólj hozzá

Hírek BP Underground