Fülesbagoly

Baleset, betörés és sok vér a twentees új klipjében

2018. június 26. - Bagolyhír

Egy bevallottan Z-kategóriás horror videót készített a twentees, amiben minden olyat láthat a néző, mint a kereskedelmi tévés híradókban: balesetet, betörést, gyilkosságot, sok vért. A különbség csak az, hogy itt elég viccesen oldottak meg mindent, és még egy zombie is előkerül.
twentees_y_press-small1.jpg

A twentees év elején jelentette meg Y-sztorik című kislemezét, amelyen a generáció különféle problémáival foglalkozik. Ezen az EP-n szerepel a most klipet kapott Jelen, múlt, jövő című dal is, melyet Balázs Konrád, a zenekar frontembere kommentál: „A dal az internetfüggésről szól, a klippel is erre reflektálunk. Folyamatosan azon görcsölünk, hogy a social mediában jó képet alakítsunk ki magunkról, még akkor is, ha amúgy gázok vannak az életünkben. Nem baj, ha elvesztünk valakit, belemosolygunk a kamerába és megyünk tovább.”

A klipben is tulajdonképpen ez történik, egy groteszk, az alsó kategóriás horror filmekre hajazó videóval. A kisfilmet a Klipszemle-jelölt Good Boy rendezője, Buday Dániel és Szilágyi Máté készítette. A twentees legközelebb a Madrapur társaságában játszik az A38 Hajón június 27-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9314074803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.27. 08:11:05

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása