Fülesbagoly

Ma lenne 55 éves George Michael

2018. június 25. - Bagolyhír

George Michael, minden idők egyik legnagyobb popénekese 2016. december 25-én hunyt el az angliai Oxfordshire megyében lévő otthonában. A popikont szívbetegsége vitte el.

george-michael_1.jpg

George Michael az 1980-as években lett népszerű, amikor megalapította a Wham! nevű popduót, egykori iskolatársával, Andrew Ridgeley-vel. Olyan világszerte sikeres dalok kötődnek a nevéhez, mint a Last Christmas és a Wake Me Up Before You Go-Go, albumok közül pedig az 1987-ben kiadott Faith, valamint az 1990-es Listen Without Prejudice Vol. 1. Karriere során több mint 100 millió lemezt adott el. Ma lenne 55 éves. Egyik legnagyobb pályatársa, Michael Jackson pontosan 9 éves hunyt el. Különös és szomorú dátum ez a június 25.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7514070759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása