2018. máj 17.

Megduplázott jegybevételt adományoz a Kobuci Kert

írta: Bagolyhír
Megduplázott jegybevételt adományoz a Kobuci Kert

Jótékonysági estnek ad otthont június 3-án a Kobuci Kert, hogy a Szent Margit Kórházat segítsék jegybevétellel. Fellép a Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint duó, a Ripoff Raskolnikov Band és a Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band.

ripoff.jpg

A tizedik szezon megünneplésének egyik szimbolikus eseménye lesz a számunkra ez az este - olvasható a Facebook-eseményben a Kobuci Kert üzenete. - A kert zenei arculatának három meghatározó alakja ezúttal egy fontos közösségi cél érdekében lép színpadra.

A Szent Margit Kórház Óbuda és az agglomerációs települések közel 200 ezer lakójának egészségügyi ellátásáért felel. A Nefrológiai Osztály a kimagasló színvonalú szakellátás mellett még oktatási tevékenységet is végez. A Kobuci Kert a koncert megduplázott jegybevételét az osztály munkakörülményeinek javítására szeretné felajánlani. A jazz, a blues, a világzene három nagyszerű képviselőjénél autentikusabban senki sem tolmácsolhatná mindezt. Színpadra lép  a Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint duó, a Ripoff Raskolnikov Band és a Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band. A belépő elővételben 1500, a helyszínen aznap 2000 forint.

Szólj hozzá

Hírek Harcsa Veronika Gyémánt Bálint Kobuci Kert Ripoff Raskolnikov Band Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band