Fülesbagoly

Minden tag visszatér a Guns N’ Rosesba?

2018. május 01. - matesas

Rejtélyes üzenetnek tekinthető plakát jelent meg Londonban, a ragaszon a Guns N’ Roses összes alapító tagja látható, így rögtön megindult a találgatás: Izzy Stradlin gitáros és Steven Adler dobos is visszatér az anyazenekarba.

gnr_1_2.jpg

Kétség kívül valami nagy dolog van készülőben a Guns N’ Roses háza táján, és ezt a következtetést nem csupán a londoni plakát erősíti. A Guns kiadója, az Universal Music létrehozott egy weboldalt, amelyen egyelőre csak egy „DESTRUCTION IS COMING” felirat látható, egy AppetiteForDestruction hashtag kíséretében. 

gunsplakat.jpg

Az Appetite album tavaly volt 30 éves, így az kevéssé valószínű, hogy valamilyen újrakevert változat várható. Viszont a rajongók között azonnal beindult a találgatás, hogy esetleg mégis visszatérhet Steven Adler és Izzy Stradlin. Adler tavaly már fellépett a zenekarral, Izzy azonban kinyilvánította, hogy semmi esélyét nem látja a csatlakozásnak, anyagi természetű ellentétek miatt. Meglátjuk, mit hoz a jövő, ahogy mondani szokás: a remény hal meg utoljára.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9613882898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása