Fülesbagoly

Tíz zenész, aki utálta a legnagyobb slágerét

2018. április 14. - matesas

Nem számít ritkaságnak, hogy egy előadó épp azt a slágerét utálja a legjobban, amely adott esetben akár a világhírig repítette. A következő összeállításban olyan topszámok szerepelnek, mint a Smells Like Teen Spirit vagy a Sweet Child O’ Mine.slash_3.jpg

A Loudwire egy tízes videólistát állított össze, egytől-egyig gigaslágereket hallhatunk, amelyekről azonban kiderült, hogy előadóik valósággal utálták játszani. A legfőbb indok általában az volt, hogy már végtelenül unták, hogy ezeket a dalokat gyakorlatilag kötelező előadni a koncerteken. Kurt Cobain gyűlölte a Nirvana számára világhírt hozó Smells Like Teen Spiritet. A Who Pinball Wizard című dalát Pete Townshend egyszerűen szörnyűnek titulálta. Robert Plant is unta játszani a Led Zeppelin Stairway To Heavenjét. Slash, a Guns N’ Roses gitárosa a Sweet Child O’ Mine riffjeivel írta be magát a rocktörténelembe, mégsem igazán szerette a dalt. A Queen Don’t Stop Me Nowját pedig Brian May gitáros ekézte, mert úgy érezte, hogy a dal Freddie Mercury hedonista életmódját ünnepli. Lássuk a saját szerzőik által utált világslágereket.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3713834134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása