2018. ápr 06.

Így játszott a Metallica Tankcsapda-dalt

írta: NagySzabolcs
Így játszott a Metallica Tankcsapda-dalt

Egy fantasztikus, hangzásban és látványban hibátlan koncertet adott tegnap este a Metallica a Papp László Budapest Sportarénában. A közönséget még a Tankcsapda A legjobb méreg dalával is megörvendeztették.

1met.jpg

A jelenleg futó európai turnéjának minden állomásán azzal örvendezteti meg a Metallica, és azon belül is Kirk Hammett gitáros a rajongókat, hogy megidéz egy helyi slágert. Bécsben egy Falco-nóta, Prágában egy '70-es évek beli csehszlovák sláger került terítékre, de mindezt megfejelték Budapesten. Nálunk ugyanis a Tankcsapda A legjobb méreg c. örökzöldjét adták elő úgy, hogy Kirk gitározott, Rob Trujillo pedig basszerozott, és tört magyarsággal énekelt. Természetesen óriási ováció fogadta a produkciót, a közönség egy emberként énekelt Robbal.

A bő 2 órás koncerten olyan gigaslágereket toltak, mint a For Whom the Bell Tolls, a Master of Puppets, a Seek & Destroy, a One és az Enter Sandman. Hangzását és látványát is tekintve egy 10 pontos koncertet toltak. 

A Metallica tegnap a színfalak mögött is jófejkedett: a Gyermekérkeztetési Alapítványnak 4.250.000 forintot adományoztak. Recpect!

metgyermek.jpg

Szólj hozzá

Metallica Hírek