Fülesbagoly

Koncertfilmet készít a bandájával Nick Cave

2018. március 03. - matesas

Áprilisban mozikban is levetítik a Nick Cave & the Bad Seeds legújabb koncertfilmjét, amelyet 2017 októberében a koppenhágai Royal Arenaban rögzítettek. A koncerten a Skeleton Tree lemez anyagát játszották el drámai előadásban.
nickcave_1.jpg

A Distant Sky című koncertfilm minden bizonnyal maradandó élményt nyújt az együttes rajongóinak, hiszen nagyon bensőséges, az érzelmekre mélyen ható előadást láthatott a koppenhágai közönség. A Skeleton Tree című lemez Nick Cave tragikus körülmények között elhunyt fiának állít emléket, Cave ezen az albumon gyakorlatilag kiírta magából a fájdalmát. A koncertfil rövid traileréből is kiérezhető, hogy a közönség milyen nagy szeretettel fogadta a zenekart és főképpen a karizmatikus frontembert. A koncerten a dán szoprán, Else Torp vendégszerepelt.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6813710342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása