Fülesbagoly

Itt a Light Brigade, az új Iron Maiden sör

2018. február 28. - RionaFbly

Bruce Dickinson és az Iron Maiden teljes legénysége ismét beállt egy jó ügy mögé és a Robinsons sörfőzdével karöltve elkészítették az ötödik Trooper sört, mely a Light Brigade fantázianevet kapta. Az új italt YouTube csatornájukon mutatták be.

iron_maiden_sor_lead_kep.jpg

A különleges sör után kapott bevételt a Hope For Heroes alapítványnak ajánlják fel, akik a brit veteránokat hivatottak támogatni, ami nem meglepő, hiszen Bruce Dickinson szinte küldetésének érzi, hogy a háborút megjárt időseken segítsen. A Robinsons sörfőzde ezen kívül még jó néhány rendezvénnyel igyekszik további támogatást nyújtani a szervezetnek, például egy 560 kilométeres kerékpártúrát is szerveznek, melynek során egykori csatamezőket járnák körbe az I. világháború befejezésének századik évfordulója alkalmából.

Bruce Dickinson az Iron Maiden hivatalos YouTube csatornáján mutatta be az új Light Brigade sört. Ebben azt is elmondják, hogy a kissé száraz, aranysárga ital mitől is lett igazán különleges.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1413705098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása