Fülesbagoly

Melyik sztárzenész pengessen az AC/DC-ben?

2018. február 20. - matesas

A shownak folytatódnia kell, igaz ez az AC/DC-re is. A zenei szakírók szerint az alapító tagjait elvesztő ausztrál zenekar nem dobja be a törölközőt, új albumot rögzít, turnét is tervez, ehhez azonban stabil keretre van szüksége.

cliff_williams-nyitokep.jpg

Murray Engleheart zenei újságíró szerint bizonyos, hogy az AC/DC új lemezt vesz fel, a koncerteken már bizonyító Axl Rose fog énekelni és az album megjelenését követően turnéra is számíthatunk.

A Loudwire magazin most eljátszott a gondolattal: ki léphet Cliff Williams basszusgitáros helyére. Meglehetősen érdekes felvetéseket tartalmaz az ötös lista, valójában két zenész kapcsán érezzük azt, hogy reális a lehetőség a csatlakozásra, a többiek szerepeltetése maga volna a csoda.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5813685404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exterminador 2018.02.22. 09:55:50

Ami az AC/DC-nél folyik, az nevetséges. Sokkal jobban tennék, ha abbahagynák.
süti beállítások módosítása