Fülesbagoly

Feltámadt az Ektomorf: itt a végzet prófétája!

2018. január 31. - matesas

Az embernek az a benyomása, hogy a mezőkovácsházi Ektomorf zenekarnak, és különösképp frontemberének, Farkas Zolinak minimum hét élete van. Novemberben még a sírban hevertek, most Európában koncerteznek és virgoncabbak, mint valaha.ekto_1.jpg

Szinte lehetetlen volna összeszámolni, hogy az elmúlt 24 évben hány zenész fordult meg összesen a groove-metal európai királyában, az Ektomorfban. Farkas Zoli frontember az egyetlen biztos pont, ha úgy tetszik: ő maga az Ektomorf. Novemberben drámai pillanatok következtek a zenekar életében, Zotya bejelentette, hogy a bandából rajta kívül mindenki kivált. Hozzátesszük: Zolin az ijedtség legapróbb jele sem látszódott, rögtön arról beszélt, hogy hamarosan megnevezi az új felállást. December 17-én Zoli ígéretéhez híven jött is a bejelentés: mostantól Simon Szebasztián gitáros, Asztalos Attila basszusgitáros és Szabó Dániel görgeti tovább az Ektomorf szekerét.

Az új lemez Fury címmel február 16-án jelenik meg, az album nyitódala pedig már ismert, klip is készült hozzá, amelyben már az új tagok nyomulnak. A The Prophet Of Doom gyilkos nóta, Zoli az Agressor lemezhez képest is fokozta a tempót, nyers, betonkemény szám, egy csodás, az Ektomorf védjegyének számító levezető riffeléssel. A zenekar hivatalos Facebook-oldalára még Adam „Nergal” Darski, a lengyel death metal ikon, a Behemoth frontembere is elismerő sorokat írt: „It’s a kick ass song, i must say!”

A banda most külföldi koncertkörúton van, ők a főzenekar, a Dead Horse Trauma és a Chakora nyit nekik. És akkor mutatjuk a Prophet of Doom videót, kapaszkodjatok!

Ektomorf - Fury dallista:

01 The Prophet Of Doom

02 AK 47 

03 Fury 

04 Bullet In Your Head 

05 Faith And Strength 

06 Infernal Warfare 

07 Tears Of Christ 

08 Blood For Blood 

09 If You're Willing To Die 

10 Skin Them Alive

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3013620932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Versember · http://koncertez.blog.hu/ 2018.02.01. 19:05:22

Óriási koncertet (zúzást) toltak a VOLT-on tavaly, pedig ember alig volt. Gondolom az új album sem lesz bonyolult, de hát nem is azt várjuk tőlük :)
süti beállítások módosítása