2017. dec 17.

Ed Sheeran-nek énekel Andrea Bocelli

írta: RionaFbly
Ed Sheeran-nek énekel Andrea Bocelli

Ed Sheeran Andrea Bocellit kérte meg, hogy segítsen neki Perfect című számának szimfonikus átdolgozásában. Az olasz tenor örömmel ugrott neki a feladatnak, otthonában látta vendégül a fiatalokat, közös munkájukról pedig egy videót is készítettek.

ed_sheeran_andrea_bocelli_lead_kep.jpg

A Perfect című szám Ed Sheeran legújabb, Divide című stúdióalbumának egyik dala, mely később kislemezként is megjelent, és amely jelenleg a toplistákat vezeti.

A dal szimfonikus verzióját valójában akkortájt vették fel, amikor az eredeti is elkészült, melyben az énekes testvére Matthew Sheeran is részt vett. Csak később kérték meg Bocellit, hogy segítsen nekik valami igazán különlegeset kihozni mindebből. Andrea Bocelli azonnal igent mondott a felkérésre és eleganciát ígért a balladához, mely az egész művet övezi majd.

Az alternatív verziót már Olaszországban, Andrea Bocelli otthonában rögzítették, amiről egy videó is felkerült az internetre. A felvétel két leglenyűgözőbb pillanata, mikor Andrea Bocelli teljes beleéléssel, behunyt szemmel hallgatja a fiatal angol srác énekét, illetve amikor ő maga is mikrofon elé áll, majd a két énekhang találkozik és egységet alkotva kiteljesedik. Elmondásuk szerint leginkább az egymás iránti mély tisztelet és elismerés jellemezte a közös munkát, melyet mindketten nagyon élveztek.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

Szólj hozzá

Hírek Andrea Bocelli Ed Sheeran