2017. dec 13.

Még mindig a Bon Jovi a legjobb zenekar

írta: RionaFbly
Még mindig a Bon Jovi a legjobb zenekar

A Rock and Roll Hall of Fame hivatalosan is bejelentette azt az öt bandát, akiket a rajongók a legjobbnak tartottak idén, így részt vehetnek az áprilisi ceremónián. A több mint 800 zenekar közül közönségszavazat alapján kerültek ki a győztesek.bonjovi_lead_kep.jpg

Bon Jovi, The Cars, Dire Straits, The Moody Blues, és Nina Simon kapták a legtöbb szavazatot a rajongóktól, így ők lettek 2017 legjobb öt előadója a Rock and Roll Hall of Fame szerint. Rajtuk kívül Sister Rosetta Tharpe egy különdíjban is részesül, ő az Early Influence díjat kapta. A Radiohead azonban szinte a közelében sem volt a győzelemben, igaz, előre megmondták, hogy akkor se mennének el a díjátadóra, ha bekerülnének a legjobbak közé.

A ceremónia jövő április 14-én lesz a clevelandi Public Hall-ban, melyet később a HBO egy vágott verzióban levetít, valamint a SiriusXM rádió is közvetíti majd.

- Ez egy karácsonyi csoda - mondta David Bryan Bon Jovi szintise.

Bon Joviék 1983-as fennállásuk óta több mint 130 millió albumot adtak el, sikerüket a pop-rock stílus új megvilágításba helyezésének köszönhették, melyet a Def Leppard dallamos de kemény zenéje és Bruce Springsteen - aki nem mellesleg Bon Jovi példaképe - érzékenysége ihlette. Ez a fajta új irányzat könnyedén magával ragadta a fiatalokat, így nem meglepő, hogy a rádiók elkezdték játszani dalaikat, és négy albumuk is első helyen szerepelt a Billboard 200-as toplistáján.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

Szólj hozzá

Hírek Bon Jovi