2017. dec 05.

Johnny Rotten-t küldik az írek az Eurovízióra?

írta: RionaFbly
Johnny Rotten-t küldik az írek az Eurovízióra?

John Lydon más néven Johnny Rotten a legendás Sex Pistols egykori frontembere és dalszövegírója szerint minden adottsága megvan, ahhoz hogy ő képviselje Írországot a következő Eurovíziós Dalfesztiválon. De vajon tényleg őt küldik?

rotten.jpg

A punk ikon a minap az egyik rádióban vendégeskedett és a műsorvezető nem kertelt, azonnal feltette az íreket jelenleg legjobban foglalkoztató kérdést: tényleg ő fogja e képviselni a szigetországot a következő Eurovíziós

Dalfesztiválon? Valljuk be, elég bizarr volna.

Lydon nem volt hajlandó eloszlatni minden kétséget, csupán annyit válaszolt, hogy szerinte gyönyörű, ahogyan a pletykák terjednek.

– Semmi sem lett aláírva, szóval ez csupán egy híresztelés - válaszolta a legenda.

Viszont hiába sejtelmeskedik a jó öreg Johnny, ugyanis a zenész valóban összeült Niall Mooney dalszövegíróval, hogy együtt megalkossanak egy country-punk számot, amely a Please To Meet You címet kapta. Ezt el is küldték a zsűrinek, ők döntenek róla, kit küldenek a dalversenyre. A Lydonnál beszédesebb Mooney elárulta, hogy az írországi Eurovízós Dalfesztivál bizottsága azt kérte a pályázóktól, hogy találjanak valakit, aki tömegeket képes megmozgatni, fülbemászó dalokat ír és akire senki sem számít. Valakit, aki annyira bizarr, amilyen még nem volt az Eurovízió történelmében. Így felkereste John Lydon menedzserét, aki meglepő módon belement a dologba.

Nos, nem tudni, mit hoz a jövő, de ha a Sex Pistols egykori frontembere valóban indul a dalfesztiválon, akkor az írek hatalmas előnnyel indulnak majd a győzelemért.

A dalfesztiválon biztosan nem ezt a dalt adja elő Rotten:

 

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

Szólj hozzá

Hírek Eurovíziós Dalfesztivál Sex Pistols Johnny Rotten John Lydon