2017. nov 30.

Megvan, hogy Pataky Attis Axl-lal fotózkodott?

írta: matesas
Megvan, hogy Pataky Attis Axl-lal fotózkodott?

Ezúttal nem az ufók vitték el Pataky Attilát, hanem ő szólította le egy közös fotóra Axl Rose-t, a Guns N’ Roses frontemberét. Megmutatjuk a bizonyító erejű felvételt, amely szerintünk majdnem olyan izgalmas, mint egy nulladik típusú találkozás.axlpataki.jpg

Zseniális találat a Guns N' Roses Hungary csapatától: a magyar rock élő istene, Pataky Attila és a nem kevésbé népszerű Axl Rose mosolyog a kamerába, Attis értelmezhetetlen öltözéke talán még az extravagáns Rose-t is gondolkodóba ejthette. A Guns N’ Roses Hungary a képhez fűződő sztorit is megosztotta olvasóival. Eszerint Pataky Attila, az Edda frontembere zenekarával épp New Yorkban tartózkodott és egy partin összefutottak Axl-lel. Atis megkérte Axl-t, hogy csinálhatnának-e egy közös képet, mire Axl azt mondta várja meg itt mindjárt jön, majd eltűnt vagy két órára. Később Rose visszatért, és csak ennyit mondott Patakinak: „Még mindig itt vagy?Ok, csináljuk!” A kép pedig elkészült és itthon még a Bravo újság is lehozta annak idején.

Hogy Pataky Attila mekkora Guns-fan, arról mi sem árulkodik ékesebben, mint a November Rain feldolgozása. Nem mondhatjuk, hogy a dal kitörölhetetlen élményként zakatol a fejünkben, de megmutatjuk nektek, és hogy senkiben ne maradjanak rossz érzések, az eredetit is mellékeljük.

Edda - November Rain:

Guns N’ Roses - November Rain:

Szólj hozzá

Edda Hírek Axl Rose Pataky Attila Guns n Roses