Fülesbagoly

Metallica lemezt kapott az indonéz elnök

2017. november 29. - matesas

Egészen lazára vette a protokollt a dánok miniszterelnöke, Lars Løkke Rasmussen a Metallica klasszikusát, a Master Of Puppets újra kiadott lemezét, és a hozzá tartozó, extrákkal ellátott dobozt adta a metal-rajongó indonéz elnöknek.indonez.jpg

Joko Widodo a 260 milliós Indonézia elnöke, és alighanem a legnagyobb metal-rajongó az országvezető politikusok között. Joko imádja a Lamb of Godot, a Metallicát, a Guns N’ Rosest, így tulajdonképpen teljesen érthető, hogy amikor Dániába látogatott, Rasmussen miniszterelnök a Master Of Puppets box-setet nyomta a kezébe. Az ajándék egyébként azért is különleges, mert Rasmussen egy dedikált példányt adományozott vendégének, a Metallica dán dobosa, Lars Ulrich látta el kézjegyével az elnöki díszdobozt. Joko, mi pedig zenélünk is egy kicsit neked.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr10013403193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.12.01. 12:49:19

Wow nagyszerű ajándék és a Metallica legyen velük :)
süti beállítások módosítása