2017. nov 26.

Sétálj a kedvenc sztárod cipőjében!

írta: RionaFbly
Sétálj a kedvenc sztárod cipőjében!

Egy jó ügy érdekében Ozzy Osbourne, Paul McCartney, a Depeche Mode és még sokan mások úgy döntöttek, hogy megválnak kedvenc cipőjüktől, és elárverezik azokat,. Az összegyűlt pénzből segélycsomagot kapnak rászorulók.

kep_6_wolf_alice.jpg

Az Egyesült Királyság egyik nonprofit szervezete, a Small Steps Project azoknak az emberekben ajánlotta fel az aukcióból származó bevételeket, akik a szeméttelepek közelében élnek és még a hétköznapi gyógyszerekhez valamint elsősegély felszerelésekhez sem tudnak hozzájutni, pedig óriási szükségük volna rájuk ezeken a területeken. Ezen felül ételt, ruhákat, cipőket és más olyan hasznos dolgokat igyekeznek eljuttatni a rászorulóknak, melyek számunkra feleslegessé váltak, de nekik életet menthet.

A jótékonysági alapítvány egy többek közt dokumentum filmeket és kampányokat szervező cég, legújabb projektjük a hírességek cipőinek elárverezése, melyhez számos neves zenész csatlakozott, többek közt Paul McCartney, Ed Sheeran, Wolf Alice, The National, a Depeche Mode, Sia, és még sokan mások.

A Small Steps Project célja, hogy mindenkit arra inspiráljon, hogy tegyen egy kis lépést, hiszen együtt képesek vagyunk nagy változásokat elérni. A mozgalom két fázisból áll. Az első, hogy életmentő gyógyszereket és felszereléseket juttassanak el azoknak, akik minden nap valós fertőzés veszélyben élnek a szemétlerakók között, például kesztyűket, cipőket, szúnyoghálókat, ruhákat, vizet és ételt. A kampány második része pedig csökkenteni az időt, melyet a gyermekek a szemétkupacok közt töltenek, és támogatni őket tanulmányaikban.

Szólj hozzá

Hírek