2017. nov 12.

Egy ideig még nem lesz Within Temptation album

írta: RionaFbly
Egy ideig még nem lesz Within Temptation album

Sharon den Adel a Within Temptation frontasszonya új szóló projekttel készül, amely elmondása szerint segítet neki feldolgozni a tragédiákat, melyek az elmúlt évben sújtották. Első dalát, a My Indigo-t már meg is hallgathatjuk.

sharon_den_adel_lead_kep.jpg

A Within Temptation legújabb albumát, a Hydra-t 2014-ben adta ki, majd gyorsan turnéra is indultak, de ezután nem sokat hallatatott magáról a zenekar. Egészen mostanáig, ugyanis a zenekar énekesnője, Sharon den Adel egy új szólódallal rukkolt elő a semmiből, és megmagyarázta a hosszú évekig tartó csendet is.

- Két évvel ezelőtt, amikor visszatértük a turnézásból, alkotói válságba kerültem - magyarázza Sharon. - Egy családtagom nagyon megbetegedett, és képtelen voltam dalt írni ezek után. El akartam kicsit szakadni a zenekartól. Több mint húsz éve mással sem foglalkoztam, csak a zenével, úgy éreztem, most jött el az ideje, hogy más dolgokra is időt szenteljek. A szóló projectet sohasem terveztem, csak megtörtént.

A videóban- melyet saját maga töltött fel az internetre - azt is elárulta, hogy egy új banda is hamarosan összeáll, mely a Within Temptation-től teljesen független lesz, és amely a My Indigo nevet viselő szóló projektben segíti majd az énekesnőt.

- Bele kellett vágnom ebbe, és új zenésztársakat találnom, hogy visszanyerhessem a belső békémet és a Within Temptation iránt érzett szeretetemet. Fogalmam sincs, hogy a rajongók hogyan fogják fogadni mindezt. Valószínű, akik a keményebb zenét szeretik ,nem fogják kedvelni, de ez egy személyes project, mely segített nekem túljutni a krízis helyzeteken.

A videóban a jövőbeli terveiről is beszélt, miszerint hamarosan stúdióba vonul és 2018-ban kiadja önálló albumát. Rossz hír a Within Teptation rajongóknak, hogy a banda úgy tűnik a közeljövőben nem jelentkezik majd új anyaggal, de enyhíthetjük bánatunkat Sharon új dalával, a My Indigo-val.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

Szólj hozzá

Hírek Within Temptation Sharon den Adel