2017. nov 11.

Mr. Bean szerepeljen az Oasis-filmben?

írta: RionaFbly
Mr. Bean szerepeljen az Oasis-filmben?

Liam Gallagher szerint Mr. Bean volna a tökéletes választás Noel szerepére a szebb napokat is megélt Oasis pályafutásáról készülő filmben, hiszen testvérét legszívesebben ugyanúgy orrba verné, mint a Rowan Atkinson által megformált karaktert.

liam_gallagher_lead_kep.jpg

2009-ben Noel és Liam Gallagher annyira összevesztek a párizsi Rock and Siene fesztiválon a koncert előtt, hogy Noel ajtót csapkodva hagyta ott az egész zenekart. Az Oasis máig több mint 70 millió albumot adott el világszerte, de újraegyesülés egyelőre úgy tűnik szóba sem jöhet. Liam a minap azt nyilatkozta az angliai Absolute Rádiónak, hogy szerinte Mr. Bean-t alakító Rowan Atkinson tökéletesen el tudná játszani Noel elviselhetetlen személyiségét a pályafutásukról készülő drámában, hisz az általa kreált karakter pont annyira irritáló és idegesítő mint testvére.

- Mr. Bean lehetne Noel, nem? Ugyanannyira kibírhatatlan, mint ő. Legszívesebben jól orrbavágnád és ráüvöltenél, hogy fejezze be a szarakodást! Tökéletes volna a szerepre - nyilatkozta Liam.

Saját magát leginkább Rhys Ifans alakításában látná viszont, hiszen elmondása szerint nem szeretné, ha a rendező arra élezné ki a történetet, hogy mennyire szexi, ezért Tom Hardy nála szóba sem jöhet.

Szólj hozzá

Hírek Oasis Liam Gallagher Mr Bean Noel Gallagher