Fülesbagoly

Meghalt a Marilyn Manson alapító tagja

2017. október 23. - matesas

49 éves korában elhunyt Scott Putesky gitáros, a Marilyn Manson zenekar egyik alapító tagja. Putesky a bandában Daisy Berkowitz néven játszott, az első lemezen, a Portrait of An American Family-n gitározott, 1996-ban hagyta el az együttest.
berkowitz.jpg

Az orvosok 2013-ban diagnosztizáltak bőrrákot Scott Putesky szervezetében, a zenész négy éven át hősiesen küzdött a kórral, vasárnap azonban feladta a harcot. Daisy Berkowitz néven szerepelt az első Manson-lemezen, a Portrait of An American Family-n, és olyan ikonikus gitártémák köthetők hozzá, mint a „Sweet Dreams” feldolgozása, a „Lunchbox” és a „Cake and Sodomy” című dalok. Berkowitz az Antichrist Superstar felvételei közben szállt ki a bandából, majd csatlakozott a Jack Off Jillhez és a Godheadhez, és volt egy saját zenekara is, a Three Ton Gate.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr713058748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása