Fülesbagoly

Johnny Depp-pel sokkol Manson súlyos videója

2017. október 10. - matesas

Johnny Depp a főszereplője Marilyn Manson új klipjének, a SAY10 című dalhoz készült film erősen korhatáros, meztelenség, a pornográfia határát súroló jelenetek és persze sátáni utalások váltják egymást. Ahogyan azt Mansontól megszokhattuk.

johnny.jpg

Múlt héten jelent meg Manson új lemeze, a Heaven Upside Down kifejezetten jó kritikákat kap, és most egy új klipet is kaptunk hozzá. A szójátékra épülő cím, a SAY10 sokat sejtet abból, hogy mit várhatunk a videótól, és Manson nem is okoz csalódást, sminkje ezúttal is tökéletes, a gonoszt megtestesítő figurát pedig nem más, mint Johnny Depp alakítja. A klip vége szó szerint vérfürdőbe torkollik, az értelmezés jogát meghagyjuk mindenkinek, inkább mutatjuk a videót.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1812948899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása