Fülesbagoly

Bejelentették, hogy kik fognak fellépni a Linkin Park koncertjén

2017. szeptember 22. - RionaFbly

System Of A Down, Korn, Bring Me The Horizon, csak hogy pár fellépőt említsünk a közelgő Linkin Park emlék koncertről.

linkin_park_lead_kep.jpg

Korábban már irtunk arról, hogy a Linkink Park emlékkoncertet szervez Los Angelesben, hogy így rója le tiszteletét tragikusan elveszetett frontemberük, Chester előtt. Számtalan neves vendégzenészt ígértek az eseményre, de a fellépők kilétét egészen eddig titokban tartották. Most már azonban biztos, hogy az október 27-i koncerten a Korn, a System Of A Down, a Bring Me The Horizon, és az Avenged Sevenfold tagjai is színpadra lépnek, de hogy pontosak kik a felsorolt zenekarokból, még továbbra is rejtély. Twitteren többek közt Jonathan Davis, M. Shadows, Synyster Gates, William Ryan Key, Kiiara, és a System Of a Down három további tagja is ajánlotta az eseményt, melyből talán lehet következtetni a vendégelőadók kilétére.

Ez lesz az ikonikus nu-metal banda első fellépése a tragédia óta, de a zenekar jövője egyelőre kérdéses. Elmondták, hogy ez egy nagyon nehéz időszak mindnyájuk számára, de próbálnak túlélni, és nagyon hálásak rajongóik hatalmas támogatásáért világszerte.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4812886626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása